”Porissa ajetaan Suomen parhaalla radalla heti maaliskuussa.”

Päivien piteneminen on merkki kartingkauden 2021 alkamisesta. Porin kartingrata aukesi 15.3. Vaikka sää maaliskuun puolessa välissä ei vastaakaan Italian olosuhteita, pätee Porissa kuitenkin vanha sääntö; mestarit tehdään vesisateella ja liukkaalla radalla. 

Ajamaan päästään siis heti, kun pääsuoran ja Martin mutkaan menevän suoran jääkerros on sulanut. Rata tullaan harjaamaan kaikesta kumista ja liasta heti säiden salliessa, joten kausi 2021 päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä ja radalta. Harjauksen on ystävällisesti luvannut sponsoroida Henri ”Puukauppias” Huhtamaa. Iso kiitos Henrille!

 

 

Ennen kauden avausta pidämme yksityistilaisuutena laji- ja kalustoesittelyn muutamalle perheelle sekä kaveriporukalle. Jos sinulla on tiedossa lajista kiinnostuneita ihmisiä, annathan heille Jan ”Lössö” Löfgrenin yhteystiedot, jotta saamme varattua heille oman tutustumisajan.

Jan Löfgren 0500-590745

 

Lauantaina 27.3. kello 15.00 alkaen järjestetään etäkoulutuksena kartingin perustoimitsijakoulutus. Koulutuksen kesto on noin 2-3 tuntia. Tekniikan perustoimitsijakoulutus pidetään 10.4. sekä tekniikan päätoimitsijakoulutus 11.4. Jos sinulla on tarvetta päivittää lisenssiä tai haluat tulla mukaan kartingin toimihenkilöksi, ilmoittauduthan Kitissä koulutukseen. Lisätietoja antaa Rauno Syysmäki sekä koulutuskalenteri

Rauno Syysmäki 0400-721425