”Haluamme kehittää Porin FK-kerhon toimintaa ja parantaa harrastamisen edellytyksiä sekä saada lajiin lisää harrastajia.” 

Porin FK-kerhon johtukunta esittäytyy

Porin FK-kerho on toiminut pitkään ja sillä on hieno historia. Porilaisia menestyneitä kuljettajia on seurastamme noussut kautta aikain. Sen lisäksi Porin radalla on ajettu sen olemassaoloaikana kansallisia kilpailuja ja Pori tunnetaan hyvänä kilpailuiden järjestäjänä sekä erinomaisena paikkana ajaa kilpaa. Ratamme tarjoaa haastetta ja on profiililtaan erittäin hieno sisältäen teknisesti erilaisia vaativia mutkia.

Johtokunta haluaa huolehtia siitä, että Porin FK-kerholla ja radallamme on hyvä tulevaisuus. Haluamme tehdä kartingiin tutustumisen helpoksi ja kannustaa niin aikuisia kuin nuoriakin harrastamaan hienoa lajiamme. Tulevaisuutemme myös vihertää ja vastuullisuus sekä ympäristöystävällisyys ovat osa tulevaisuuden toiminnan huomioitavia asioita. Radasta ja rakennuksista täytyy huolehtia, mutta ennen kaikkea, toimintaamme on kehitettävä ja toimintaedellytyksiä on parannettava, jotta voimme turvata lajin harrastamisen Porissa. Tätä työtä johtokunta sitoutuu tekemään, jäsentemme ja kerhon parhaaksi.

Porin FK-kerhon johtokunta

Kuvassa Porin Formula Karting Kerho ry:n johtokunta 2021 alhaalla vasemmalta: Toni Nurmi, Teemu Tanninen, ylärivissa vasemmalta: Juha Heljakka, Tero Nurmi (pj.) ja Jan-Erik Löfgren

JOHTOKUNNAN JÄSENET 2021

Tero Nurmi, puheenjohtaja
Tero harrastaa kartingia poikansa Vilin kanssa. Tero on ottanut harteilleen puheenjohtajan tehtävät ja vastaa erityisesti kilpailutoiminnan organisoinnista. Sen lisäksi hän huolehtii rataalueen infrasta ja rakennuksista. Puheenjohtaja on kerholla töissä, vaikka tämä työ on vapaaehtoista. Ota Teroon yhteyttä missä tahansa asiassa.

Jan-Erik Löfgren
Karting 4-vuotiaana aloittanut “Lössö” harrastaa kartingia poikansa Maxin kanssa ja ajaa mielellään itsekin. Aktiivinen kilpa ura ajoittui vuosiin 1981 – 1994. Sparrauskumppanina nykyään radalla Lössöllä on ”Kuismanen”, lähes Stigin veroinen kuljettaja. Lössö on ystävällisesti lupautunut koordinoimaan uusien lajiin tutustuvien ajattamista.

Juha Heljakka
Juhan kartingin aloittaminen ajoittui samaan ajankohtaan, jolloin Porin rataa aloitettiin rakentamaan. Nyt on tullut palattua lajin pariin ja perheessä on innokkaita poikia ajamaan kartingia. Johtokunnassa Juha vastaa johtokuntatyöskentelyn kehittämisestä ja kerhon toimintaedellytysten parantamisesta sekä kehittämisestä.

Kalevi Harjunpää
Kalevi on pitkään ollut mukana kerhon toiminnassa ja hänellä on valtavasti tietoa sekä osaamista kaikesta, mikä liittyy kartingiin.

Teemu Tanninen
Teemukin on ajanut kilpaa kartingissa ja formiuloissa 1994-2005, joista saavutuksina hänellä on 6 SM-mitalia, Viking Trophyn voitto ja kansainvälisiä kilpailuja formuloissa. Teemu ja hänen perheensä ovat antaneet pitkään arvokkaan panoksensa kerhomme hyväksi. FK-kerhon johtokunnassa Teemu on ollut vuodesta 2005 ja hän on toimi Porin kilpailuiden johtajana vuosina 2005-2017. Teemu hoitaa johtokunnassa sihteerin tehtäviä ja toimii neuvonantajana, kun mietimme uusia ratkaisuja ja tapoja kehittää kerhomme toimintaa.

Teemu Kaleva
Teemu Kaleva on ollut kerhomme toiminnassa mukana vuodesta 2007 alkaen niin lastensa kanssa kuin itsekin ajaen. Teemu on tehnyt erilaisia toimitsijatehtäviä kilpailuissa toimien mm. kilpailun järjestäjänä, kilpailun johtajana, ratatuomarina ja ratatuomareiden päällikkönä. Teemu onkin asiantuntijamme kilpailuiden järjestämistä ja niiden johtamista koskien.

Toni Nurmi
Toni on ajanut aktiivisesti kartingia vuosina 1985-1993, jonka jälkeen ajot jatkuivat isommilla autoilla vuoteen 1998 saakka. Lajin pariin Tonin on tuonut harrastaminen Elias-pojan kanssa 2012. Silloin tällöin Toni ajelee radalla edelleen ja pitää ajotaitoja yllä. Johtokunnassa Toni huolehtii Teron kanssa rata-alueen infrasta.