PORIN FK-KERHO, KEVÄTPÄRÄYS 2021 30.03.2021

Kartingin kilpailukausi käynnistyy Porista 24.4.

Jo perinteeksi muodostunut kotimaisen kartingkauden avaava Porin Kevätpäräys ajetaan tänä vuonna 24.4.-25.4. Porin FK-kerho tunnetaan ympäri Suomea yhtenä parhaimpana kilpailujen järjestäjänä. Pori Circuit tarjoaa kilpailuihin erinomaiset puitteet sekä teknisesti haastavan radan. Haluamme säilyttää kovalla työllä hankitun asemamme Suomessa yhtenä eniten kilpailuita järjestäneistä seuroista sekä haluamme myös tulevaisuudessa tarjota yhden Suomen parhaimmista kilpailupaikoista.

Kilpailuiden järjestämisorganisaatioon on saatu uusia henkilöitä edellisestä kaudesta jonkin verran, mutta edelleen suurin merkitys kilpailuiden onnistumiselle on kerhon oma aktiivinen talkooporukka, joka kaudella 2020 onnistui erinomaisesti SM-kilpailuiden järjestämisestä. Tämä ei ole mikään pieni saavutus, sillä onnistuneiden kilpailuiden järjestäminen vaatii erittäin paljon osaamista sekä saumatonta yhteistyötä toimitsijoiden, kilpailijoiden sekä järjestämisorganisaation välillä. Aktiivinen seuratoiminta on lajillemme elinehto ja toivomme, että myös jatkossa jäsenemme osallistuvat aktiivisesti kilpailuiden järjestämiseen.

Kilpailuiden järjestämisorganisaatio on jälleen saatu varmistettua, mutta tarvitsemme vielä muutamia henkilöitä lisää, mm. katsastuksen porteille sekä vaa’alle. Lippupisteille tarvitsemme ratatuomareita sekä Kevätpäräyksen uudistettuun ravintolatoimintaan apukäsiä. Kilpailuiden järjestämiseen osallistuminen ei edellytä talkoolaisilta koko päivän työpanosta, vaan olemme erittäin kiitollisia kaikesta avusta, jota kerhomme aktiivit pystyvät antamaan hienolle seurallemme.

Jos haluat tulla kanssamme järjestämään yhtä Suomen perinteisimmistä kilpailuista, otathan yhteyttä kerhomme puheenjohtajaan Tero Nurmeen 050-375 3365.

Lounastarjonta ja kahvilan toimintaa uudistuu kaudelle 2021

Haluamme jatkossa tarjota maittavaa ja hyvää lounasruokaa radan kahviossa kilpailuiden aikana. Lounaat valmistetaan ja tarjoillaan lounasravintola Simppelin toimesta kilpailuviikonloppuisin torstaista sunnuntaihin. Lisäksi tarjolla on kahvia, virvokkeita, sämpylöitä ja muuta sopivaa purtavaa. Kahvilaa ja kioskia hoidetaan jatkossakin pääosin talkooporukalla, mutta lounaan osalta luotamme ammattilaisiin. Näin toimien haluamme kehittää tarjontaa ja parantaa palvelua.

Kerhomme haluaa erityisesti kiittää kartingista nyt eläkkeelle jäävää Anneli Tannista suuresta panoksesta kerhomme hyväksi. Anneli on vastannut kerhomme kahviosta lähes 30 vuotta ja panos porilaiselle kartingille on ollut mittaamattoman arvokas. Suuret kiitokset Anneli!

“Jos pärjäät Porissa, pärjäät missä tahansa.”