PORIN FK-KERHO

Kevätpäräys kilpailuinfo

”Toimitaan vastuullisesti onnistuneiden kilpailuiden eteen.”

 
Tervetuloa Poriin vuoden 2021 Kevätpäräykseen! Kevätpäräys on loistava startti aurinkoiselle kotimaiselle kartingkaudelle. Jotta kisaviikonloppu voidaan järjestää turvallisesti, toivomme kaikkien, niin kilpailijoiden, huoltajien, mekaanikoiden ja muiden tiimienjäsenten sekä toimihenkilöiden noudattavan yhteisiä koronaohjeita.

Maksamalla kilpailumaksun ja saapumalla paikalle sitoudut noudattamaan seuraavia ohjeita. Ohjeistuksien ja määräyksien noudattamista valvotaan ja niiden noudattamatta jättäminen oikeuttaa kilpailunjärjestäjän poistamaan henkilön kilpailualueelta. Suoritettuja maksuja ei palauteta.

Yleiset ohjeet

Kilpailualueella on suun ja nenän peittävän hengityssuojaimen käyttöpakko kaikilla yli 12-vuotiailla. Alle 12-vuotiaita suositellaan käyttämään alueella hengityssuojainta. Kilpailualue tarkoittaa varikkoa, parc fermé -aluetta, lähdönjärjestelyaluetta, ratavarikkoa, katsastusta sekä mekaanikoille varattua radanvierustaa pääsuoran alussa. Seuraavissa tiloissa tulee ehdottomasti käyttää suun ja nenän peittävää suojamaskia: katsastus ja katsastuksen rakennukset, WC-tilat, kahvila sekä tuomaritorni.

Alueella tulee noudattaa THL:n suosittamaa 2 metrin turvaväliä. Jos turvavälin pitäminen ei ole mahdollista, tulee tällöin ehdottomasti käyttää suun ja nenän peittävää hengityssuojainta. Alueella tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa sekä tarvittaessa yskiä hihaan. Jos sinulla on mitään oireita, on alueelle saapuminen kielletty ja koronatestiin tulee hakeutua välittömästi.

Porin koronaneuvontapuhelimen numero on 02 623 4333.

Kahvilasta on mahdollista ostaa kasvomaskeja sekä yleisissä tiloissa on saatavilla käsidesiä. Lataathan kännykkääsi koronavilkun ennen alueelle saapumista.

Saapuminen alueelle

Kuljettajat ilmoittautuvat radan portilla varikkopäällikölle, jossa suoritetaan kilpailuun ilmoittautuminen, rata-, majoittumis- sekä kilpailumaksut, jos kilpailumaksua ei ole suoritettu tilisiirtona. Kilpailijoiden, mekaanikkojen sekä teamien henkilökunnan ilmoittautumisen yhteydessä kaikilta radalle tulevilta kerätään puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä päivät, joina henkilö on rata-alueella.

Varikkopäällikkö ohjaa teidät varikko- sekä majoittumispaikoille. Ilman varikkopäällikön ohjeistusta ei rata-alueelle saa saapua. Varikkopäällikkö Samuli Hakamäki 040 511 3991.

 

Maksut

Ratamaksu 25€ kuljettajalta per harjoituspäivä.
Majoittumismaksu 20€ yöltä.
Kilpailumaksu 80€ tai molempien päivien kilpailu 150€.
Kilpailumaksu sisältää ekomaksun.

Kilpailijat

Kuljettajan poistuessa varikkoteltasta radalle, tulee kuljettajalla olla koko ajan kypärä päässä siihen asti, kunnes kuljettaja palaa varikkotelttaan. Kaikissa varikkoteltoissa on käytettävä hengityssuojainta, jos teltassa on muita ihmisiä. Varikkoalueella noudatetaan THL:n mukaisia 2 metrin turvavälejä sekä ohjeistuksia. Jokainen kilpailupaikalla oleva kuljettaja on itse vastuussa määräyksien ja ohjeistuksien noudattamisesta.

Huolto- ja varaosapalvelut

Huolto- ja varaosapalveluita kilpailuviikonloppuna tarjoavat toimijat ilmoittautuvat rata-alueen portilla varikkopäällikölle, josta varikkopäällikkö ohjaa teidät varikkopaikalle.

Yleisö

Tapahtuma on yleisöltä täysin suljettu viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Ulkopuolisilla ei ole pääsyä kilpailualueelle.

Maksaminen

Pyydämme kilpailijoita sekä huoltajia maksamaan kilpailun ensisijaisesti tilisiirtona sekä esittämään kuitin ilmoittautumisen yhteydessä. Kahvilan sekä rata- ja majoittumismaksuissa suosimme korttimaksua.

Tiedotus

Tykkää Porin FK-kerhon sivusta sekä osallistu Kevätpäräys 2021 -tapahtumaan Facebookissa, jotta pysyt ajan tasalla kilpailuviikonlopun tapahtumista sekä kahvilan tarjouksista!

Suihkut

Rata-alueella on suihkut, jotka sijaitsevat radasta kauempana olevassa varikkorakennuksessa.

Hotelli

Original Sokos Hotel Vaakunassa on Kevätpäräykseen huonetarjous kilpailuviikonlopun ajan! Varauskoodilla: BKEVÄTPÄRÄYS huoneiden hinnat 23.4.-25.4.

1 henkilön huone 72,00€ ja 2 henkilön huone 92,00€ yöltä.

Lisävuode 20,00€ / vrk ja huoneen korotus Superior-huoneeksi 20,00€ / vrk.

Hintatarjous on voimassa 21.4. asti saatavuuden mukaisesti.

Varaukset: www.sokoshotels.fi, sales.pori@sokoshotels.fi tai puhelimitse 029 004 2002.

Ambulanssi

Lauantaina ja sunnuntaina paikalla on ambulanssi sekä ensihoitohenkilöstöä kilpailuiden ajan.

Kahvila

Kahvilaan otetaan sisälle yksi henkilö kerrallaan tai saman perheen- tai tiiminjäsenten kanssa.

Kahvila on avoinna:

Torstai 12.00-20.00
Perjantai 8.00-21.00
Lauantai 7.00-21.00
Sunnuntai 7.00-

Kahvilassa on myynnissä vastapaistettuja munkkeja ja pullia, panineja sekä sämpylöitä, makkaraa, jäätelöä, karkkia sekä muita kisaeväitä joka makuun.

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kahvilassa on tarjolla lounas. Lounaan hinta on 10€ ja lounas on katettuna klo 10.30-15.00. Lounastarjoilusta vastaa Ravintola Simppeli, joka on suosittu lounasravintola Porin kauppahallissa. Simppeli tarjoaa hyvää ja simppeliä kotiruokaa paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Perjantaina
Perunamuusi ja lihapullat
Salaatti

Lauantaina
Simppelin lasagnea
Paahdettua myskikurpitsaa
Salaatti

Sunnuntaina
Ylikypsää porsaan kassleria ja pippurikastiketta
Kermaperunoita
Uunijuureksia
Salaatti

Maistuuko kahvi?

Tänä vuonna Kevätpäräyksessä on myynnissä Kisakuppi! Osta kahvilasta kuppi ja saat nauttia kahvia niin paljon kuin haluat. Kisakupin hinta on torstaina ja perjantaina ostettuna 15€. Kisakupilla saat nauttia kahvia sunnuntaihin saakka rajoituksetta. Jos olet Kevätpäräyksessä vain viikonlopun ajan, lauantai ja sunnuntai päivien Kisakuppi on 10€. Kisakupin saat omaksesi. Pesemme ilomielin kuppisi kahvilassa, jotta saat nauttia kisakahvisi aina puhtaasta mukista. Kisakupin ostaneet saavat santsata kahvilan omasta Kisakuppipisteestä, eli sinun ei tarvitse jonottaa kahvia tiskiltä vaan nappaat sen helposti ja vaivattomasti itse Kisakuppipisteestä koska vain!

Suosimme ensisijaisesti korttimaksua kahvilassa. Vältämme käteisen käyttöä koronasta johtuen. Totta kai käteinenkin kahvilassa kelpaa, etenkin lasten ja nuorten asioidessa!

Jos sinulla on erityisruokavalioita tai allergioita, voit ilmoittaa niistä etukäteen kahvilaan ja hoidamme sinulle sopivan lounaan sekä purtavaa.

Kahvila Kaisa Löfgren 040 5289 400

  

Nähdään radalla!