PORIN FK-KERHO

Kilpailuinfo Karting SM ja SJM Pori 2021

Tervetuloa kauden kolmanteen SM & SJM osakilpailuun legendaariselle Pori Circuitille! Mahtavaa, että tulet kanssamme viettämään kartingin täyteistä viikonloppua Poriin. Alla ohjeita sekä infoa kilpailuista sekä kilpailun ulkopuolisista asioista. Lämpimästi tervetuloa Poriin!

Jos sinulla on meille asiaa kisaviikonloppuna, soita Porin FK Kerhon päivystävään numeroon 050-3301883.

Saapuminen alueelle

Kuljettajat ilmoittautuvat radan portilla varikkopäällikölle, jossa suoritetaan kilpailuun ilmoittautuminen, rata-, majoittumis- sekä kilpailumaksut, jos kilpailumaksua ei ole suoritettu tilisiirtona. Kilpailijoiden, mekaanikkojen sekä teamien henkilökunnan ilmoittautumisen yhteydessä kaikilta radalle tulevilta kerätään puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä päivät, joina henkilö on rata-alueella.

Varikkopäällikkö ohjaa teidät varikko- sekä majoittumispaikoille. Ilman varikkopäällikön ohjeistusta ei rata-alueelle saa saapua. Otattehan yhteyttä suoraan varikkopäällikköön kaikessa rata-alueelle saapumiseen liittyvässä. Varikkopäällikkö Samuli ”Maailman mukavin Samuli” Hakamäen numero on 040 511 3991.

Varikolle saapuminen on sallittu seuraavina aikoina: Keskiviikkona 28.7 klo 18.00-21.00
Torstaina 29.7 klo 8.00-21.00
Perjantaina 30.7 klo 8.00-21.00

Varikon portti suljetaan keskiviikkona ja torstaina klo 21.00 ja avataan seuraavana aamuna klo 7.00. Varikko on suljettuna 21.00-07.00 välisenä aikana, joten jättäkää autonne varikon porttien ulkopuolella olevalle pysäköintialueelle, jos teidän tulee poistua kilpailualueelta.

Rata-alueella on hiljaisuus klo 22.00-07.00 välisenä aikana.

Jos käytössänne on teltta tai katos, katso Porin viranomaisten määräykset telttojen ja katosten kiinnittämiseen. Nämä ovat Porin kaupungin viranomaisohjeet, joita tulee noudattaa.

Maksut

Pyydämme kilpailijoita sekä huoltajia maksamaan kilpailun ensisijaisesti tilisiirtona sekä esittämään kuitin ilmoittautumisen yhteydessä. Rata- ja majoittumismaksuissa suosimme ensisijaisesti korttimaksua.

Kilpailumaksu Mini60, OKj, OK luokissa 220€ ja se sisältää ekomaksun. Kilpailumaksu KZ 2 luokassa 180€ ja se sisältää ekomaksun.

Harjoituspäivien ratamaksut torstaina 29.7 on 20€ ja perjantaina 30.7 harjoituspäivän ratamaksu on 40€.
Leiriytymismaksu 20€ / vrk.

Toivomme, että maksat maksut etukäteen tilisiirtona tilille FI30 1269 3000 6047 42 ja esität kuitin maksusta saapumisen yhteydessä varikkopäällikölle.

Huolto- ja varaosapalvelut sekä kauppiaat

Huolto- ja varaosapalveluita kilpailuviikonloppuna tarjoavat toimijat sekä kauppiaat ilmoittautuvat rata-alueen portilla varikkopäällikölle, josta varikkopäällikkö ohjaa teidät varikkopaikalle.

Aikataulu

Harjoitukset luokittain torstaina klo 12.00-20.00 ja perjantaina klo 9.00-20.00.

Virallinen viikonlopun aikataulu julkaistaan kilpailupaikan ilmoitustaululla.

Tiedotus

Tykkää Porin FK-kerhon sivusta sekä osallistu Karting SM&SJM Pori 2021 -tapahtumaan Facebookissa, jotta pysyt ajan tasalla kilpailuviikonlopun kulusta ja tunnelmista!

Tapahtuman markkinoinnissa on mukana Visit Pori, joten kisan Facebook -tapahtuman alta näet kaikkea, mitä Porissa tapahtuu SM-viikon aikana. Ota kisaviikonloppuun mukaan koko perhe sekä kannustusjoukot ja viettäkää mukava kisaviikonloppu Porissa! Lisätietoja ja menovinkkejä saat Visit Porin verkkosivulta www.visitpori.fi sekä Facebookista @VisitPori.fi

Suihkut ja saunat

Rata-alueella on suihkut, jotka sijaitsevat radasta kauempana olevassa varikkorakennuksessa. Sauna lämpeää joka ilta. Tänä vuonna radalla myös telttasaunamahdollisuus keskiviikkoillasta alkaen! Telttasaunassa saat pehmeän eksoottiset löylyt by varikkopäällikkö Samuli.

Koska korona, saunaan vain yksi perhe tai tiimi kerrallaan. Varikkopäällikkö laittaa saunan oveen varauslistan, josta jokainen voi varata itselleen sopivan sauna-ajan (30min). Toivomme, että alkuillan ajat pyhitetään nuoremmille kuskeille perheineen.

Kahvila Race

Cafe Kahvila on avoinna:
Torstai 12.00-20.00
Perjantai 8.00-21.00
Lauantai 7.00-21.00
Sunnuntai 7.00-

Kahvilassa on myynnissä munkkeja ja pullia, panineja sekä sämpylöitä, makkaraa, jäätelöä, karkkia sekä muita kisaeväitä joka makuun.

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kahvilassa on tarjolla lounas. Lounaan hinta on 10€ ja lounas on katettuna klo 10.30-15.00. Lounastarjoilusta vastaa Ravintola Simppeli. Simppeli tarjoaa hyvää ja simppeliä kotiruokaa paikallisista raaka-aineista valmistettuna. Simppelin lounas Kevätpäräyksessä sai huikeat kehut! Tämän helpommalla ei kisaviikonloppuna voi päästä!

Perjantaina: lihapullia, kermakastiketta, muusia ja kasviksia Lauantaina: Simppelin lasagnea ja kasviksia
Sunnuntaina: Broileria, pippurikastiketta, lohkoperunoita ja kasviksia.

Lounaaseen kuuluu joka päivä myös vihersalaatti, salaatinkastike, coleslaw salaatti, leipä ja levite.

Maistuuko kahvi?

Kilpailuissa on myynnissä jo paikalliseksi legendaksi muodostunut Kisakuppi! Osta kahvilasta kuppi ja saat nauttia kahvia niin paljon kuin haluat. Kisakupin hinta on torstaina ja perjantaina ostettuna 15€. Kisakupilla saat nauttia kahvia sunnuntaihin saakka rajoituksetta. Jos olet kilpailuissa vain viikonlopun ajan, lauantai ja sunnuntai päivien Kisakuppi on 10€. Kisakupin saat omaksesi. Pesemme ilomielin kuppisi kahvilassa, jotta saat nauttia kisakahvisi aina puhtaasta mukista. Kisakupin ostaneet saavat santsata kahvilan omasta Kisakuppipisteestä, eli sinun ei tarvitse jonottaa kahvia tiskiltä vaan nappaat sen helposti ja vaivattomasti itse Kisakuppipisteestä koska vain! Jos sinulla on kuppi Kevätpäräyksestä hankittuna, ota se mukaan ja saat siihen uuden tarran.

Uutta Race Cafeessa!

Kisaviikonloppuna perjantaina ja lauantaina klo 18.00-21.00 on myynnissä pizzaa. Pizza ja 0,33 limsa tasaraha 10€.

Pizzat leivotaan ja paistetaan paikan päällä, joten herkuttele Viasveden auringonlaskun äärellä höyryävän kuumaa pizzaa vaikka koko tiimin voimin.

Jos sinulla on erityisruokavalioita tai allergioita, voit ilmoittaa niistä etukäteen kahvilaan ja hoidamme sinulle sopivan lounaan sekä purtavaa. Kahvilaan saat yhteyden soittamalla Kaisa Löfgren 040 5289 400.

Suosimme ensisijaisesti korttimaksua kahvilassa, vältämme käteisen käyttöä koronasta johtuen. Totta kai käteinenkin kahvilassa kelpaa, etenkin lasten ja nuorten asioidessa!

Fatbike ajelulle?

Porin kaupungin Fatbike- pop up piste rantautuu kisoihin torstaina klo 15-18 ja perjantaina 12-15. Fatbiket löytyvät Race Cafen luota ja Luonto liikuttaa-hankkeen Leea Toukola antaa hyviä vinkkejä. Tul ny sääki testaa!

Ryhmä Hau-pomppulinna perheen pienimmille

Kaikki alle 8-vuotiaat kisavieraat pääsevät pomppimaan aitoon Ryhmä Hau-pomppulinnaan, mikä sijaitsee Race Cafeen vieressä. Pomppulinna on pystyssä aina sään salliessa torstaista sunnuntaihin klo 10-20. Kovalla tuulella ja sateella pomppulinna on ”nukkumassa”. Lapset pomppivat vanhempiensa vastuulla ja pomppulinnassa ei ole valvontaa. Kerralla pomppimaan voi tulla maksimissaan 4 lasta. Kengät pois ja Ryhmä Hau pompuille!

Tervetuloa mukaan ja nähdään radalla!

“Jos pärjäät Porissa, pärjäät missä tahansa.”